Hajdúszoboszló hírek

A 2010-es év eredményes volt a Hungarospa Zrt. számára

A 2010-es év eredményes volt a Hungarospa Zrt. számára
2010-ben megvalósult a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. történetének legnagyobb beruházása, az Aqua-Palace fedett élményfürdő. Az évet és a projektet Czeglédi Gyula vezérigazgató elemezte.

A Hungarospa legnagyobb beruházása, az Aqua-Palace fedett élményfürdő

Az Aqua-Palace Élményfürdő 2010. márciusában nyitotta meg kapuit Hajdúszoboszlón. A létesítmény méretével, egyedi megjelenésével, minden korosztály számára vonzó, változatos szolgáltatásaival megteremtette annak lehetőségét, hogy a Hungarospa fedett élményfürdő kínálati szegmensben is sikeresen  piacra tudott  lépni és ez újabb lendületet adott a város turizmusának.

Aqua-Palace

Az Aqua-Palace Élményfürdő barlang fürdője

Elsősorban az Aqua-Palace Élményfürdő új, vonzó kínálatának köszönhetően Magyarország piacvezető fürdőkomplexuma  azon kevesek közé tartozik, akik a 2010-es évben is növelni tudták vendégforgalmukat, méghozzá  4 %-al - tudatta lapunkkal Czeglédi Gyula vezérigazgató.

A 2010-es szezon értékelésénél meg kell említenünk azt is, hogy az elmúlt évszázadban  soha ennyi csapadék  nem volt , mint az idei évben. A kedvezőtlen időjárás miatt a strand és az Aquapark vendégforgalma 13-14%-al visszaesett, az Aqua-Palace Élményfürdő viszont óriási többletforgalmat hozott. A fedett élményfürdő  10 hónapos működése alatt több, mint kétszázötvenezer vendéget fogadott,  ami a tervet 36 %-al haladja meg. Hagyományos üzletágaink, a gyógyfürdő és a gyógyászatok összességében az előző évinél kissé magasabb vendégforgalmat bonyolítottak.

Hungarospa

Az Aqua-Palace méretével, egyedi megjelenésével, minden korosztály számára vonzó

Részvénytársaságunk ez évben is több elismerésben részesült: az Észak-Alföldi Regionális Idegenforgalmi Bizottság „Az Észak-Alföldi Régió ajánlásával” kitüntető címet adományozta az Aqua-Palace Élményfürdőnek.

A Magyar Vöröskereszt „Véradóbarát Munkahely” címmel tüntette ki társaságunkat. Szolgáltatásaink töretlen népszerűsége mögött  a több, mint 80 éves hagyomány, az utóbbi évtized folyamatos turisztikai termékfejlesztési gyakorlata, és a kiterjedt marketing kommunikáció állnak.

fürdő

Az idei kedvezőtlen időjárás miatt a strand és az Aquapark vendégforgalma 13-14%-al visszaesett

A Hungarospa Zrt. nevében minden partnerünknek köszönöm az együttműködést, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok! - zárta a tájékoztatást a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula.
-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu