Hajdúszoboszló hírek

A Hungarospa középtávú fejlesztési koncepciója

A Hungarospa középtávú fejlesztési koncepciója

Hajdúszoboszló Város képviselő-testülete megtárgyalta majd egyhangúlag elfogadta a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Középtávú fejlesztési koncepcióját.

 

A koncepció illeszkedik a város Pávai Vajna Ferenc Tervhez, tartalmazza a turisztikai kínálat élmény- és látványközpontúfejlesztését, valamint a szálláshelyek bővítését. A koncepció első pontja a Tahiti Beach megvalósítása, amelyet a képviselő testület már jóváhagyott. A projekt célcsoportja a kisgyermekes családok, a fejlesztéssel nő a fürdő színvonala, valamint bővíti a szolgáltatást. Az Auqa-Palace élményfürdőt az év minden napján nagy érdeklődés övezi, ezért bővítik a kapacitását: tovább fejlesztik a fedett csúszdaparkot, a bővítés a pihentőteret és az öltözőket is érinti.

 

A hajdúszoboszlói Hungarospa koncepicója többek között a Tahiti Beach megvalósítását is tartalmazza

A hajdúszoboszlói Hungarospa koncepicója többek között a Tahiti Beach megvalósítását is tartalmazza

 

Két ütemben valósul meg az Aquapark élménycsúszdáinak fejlesztése: az új kalandcsúszdák mind a látvány, mind az élmény tekintetében egyediek lesznek, továbbá a kisebb gyermekeknek vizi játszóteret és interaktív sprayparkot létesítenek. A koncepcióban szerepel még az Árpád uszoda energetikai fejlesztése, az ifjúsági szálláshelyek és villapark építése is. A beruházások értéke közel 9 millió forint, a teljes koncepció itt tekinthető meg.

 

/T.D.