Hajdúszoboszló hírek

A Hungarospa vezérigazgatója koronázta meg Hajdúság Szépét

A Hungarospa vezérigazgatója koronázta meg Hajdúság Szépét

 

"Hajdúság Szépe" választás és "Miss Alpok Adria" Hajdú-Bihar Megyei Szépségversenyének döntőjére  került sor 2014. július 19-én a Hajdúszoboszlói strandon. A szépségvereseny eredményhirdetésére az esti Megasztár Partyn került sor.

Hajdúság Szépe, Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar Megyei Szépségversenye,Hajdúszoboszló, Hungarospa

 

"Hajdúság Szépe" választás és "Miss Alpok Adria" Hajdú-Bihar Megyei Szépségversenyének döntőjére  került sor 2014. július 19-én a Hajdúszoboszlói strandon

 

 

A Hajdúság Szépe versenyt a Hajdúszoboszlói fürdő vezetősége keltette életre immár közel 2 évtizede és igen nagy népszerűségre tett szert már a megye határain túl is. Igen erős mezőny gyűlt össze a rangos megmérettetésre 2014-ben, a 12 döntőbe jutott versenyző komoly fejtörést okozott a zsűri tagjainak, többek között Czeglédi Gyulának, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatójának.

 

Hungarospa, Hajdúság Szépe,  Miss Alpok Adria   Hungarospa, Czeglédi Gyula, Hajdúság Szépe

 

A Hungarospa vezérigazgatója, Czeglédi Gyula koronázta meg Hajdúság Szépét

 
A királynő (Tóth Valentina) automatikusan bekerült a Miss Alpok Adria Magyarországi döntőjébe és az udvarhölgyek (Tóth Tünde,Kun Zsanett) valamint a közönségdíjas (Váradi Anet) pedig a középdöntőbe. A helyezettek a Hungarospa Zrt.-től és a többi támogatótól is értékes ajándékokat vihettek haza.

 

Caramel, Best of Megasztár Party, Hungarospa

 

Caramel is fellépett a strandon rendezett Best of Megasztár Party-nA ceremóniát egy fergeteges sztárparádé követte. A Megasztár hírességei szórakoztattáj a nézőket: Caramel, Király Viktor, Kállay-Saunders András, Tolvaj Renáta, Radics Gigi és Tóth Vera. A fantasztikus előadásokat és csodás estét gyönyörű tűzijátékkal koronázta meg a Hungarospa.

 

-tk-