Hajdúszoboszló hírek

A Hungarospa Zrt. akciókkal kezdi az újévet

A Hungarospa Zrt. akciókkal kezdi az újévet
A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. vezérigazgatóját, Czeglédi Gyulát a 2011-es évről kérdeztük.
- Hogyan kezdi a 2011-es évet a Hungarospa Zrt? Mit várnak az első negyedévtől?
- A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. igyekszik év eleji akciókkal élénkíteni a forgalmat. Az Aqua-Palace Élményfürdőben január 10-től március 6-ig a Hungarospa ajándékaként szaunát vagy szoláriumot kapnak térítésmentesen a vendégek. Az eddigi visszhang nagyon pozitív, hétvégeken teltházzal üzemel az élményfürdőnk, hétköznapokon is 30-40%-os foglaltság van.

Az Aqua-Palace

Az Aqua-Palace Élményfürdőben akciók és ajándékok várnak mindenkit


Másik akciónk a gyógykezeléseinket igénybe vevő törzsvendégeinknek szól. Szintén január 10-től március 6-ig a szokásos 10%-os törzsvendég kedvezményt megduplázta társaságunk, így 20%-os kedvezménnyel vehetők igénybe gyógykúra csomagjaink. Az akciótól azt várjuk, hogy legalább a tavalyi vendégforgalmat realizálni tudjuk gyógyászatunkon.

Gyógyfürdő

A Gyógyfürdőben is kedvezményekkel várják a látogatókat


- A hírek szerint új szálláshelyek jelennek meg Hajdúszoboszlón, ez a fürdőnek jó lehet. Ám a termálvízzel kapcsolatos tervek aggasztónak tűnnek. Önnek mi a véleménye minderről?
- Az új szálláshelyekkel és a termálvízzel kapcsolatos véleményemet nem fejteném ki, tekintettel arra, hogy önkormányzati tulajdonú társaság vezetője vagyok. Tiszteletben tartom a képviselő testület véleményét, döntéseit. Természetesen nekem is van  véleményem és amennyiben erre a város vezetői  igényt tartanak, először őket fogom tájékoztatni.


-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu