Hajdúszoboszló hírek

Aláírták a Hajdúszoboszlói TDM támogatási szerződését

Aláírták a Hajdúszoboszlói TDM támogatási szerződését
Július 16-án Kabály Zsolt, a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetője és Dr. Debreczeni Ferenc, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója aláírták a „Hajdúszoboszló új minőségű turisztikai menedzseléséért” című pályázat támogatási szerződését.
A 63.760.200,- Ft mértékű támogatás egyrészt a szervezet- és humánerő, másrészt az infrastruktúra, az eszközök, továbbá marketing, PR és kommunikációs tevékenységek fejlesztését foglalja magába. Első lépésként, mint Kabály Zsolt ügyvezető, TDM menedzser elmondta, elkészítik azokat a tanulmányokat és stratégiákat, amelyek a jövőbeni turisztikai és marketing munka szakmai irányvonalainak megalapozását jelentik.

fürdő

A TDM szervezet egyik célja a komplex turisztikai szolgáltatások kialakítása Hajdúszoboszlón

A Hajdúszoboszlói TDM szervezet céljai között a város versenyképesebbé tétele, a vendégforgalom és a pozitív gazdasági hatások bővítése, a turizmus szereplői közötti információcsere és együttműködés javítása, komplex turisztikai szolgáltatások kialakítása, ehhez kapcsolódó marketing megvalósítása, tehát a fenntartható turizmus helyi rendszerének kialakítása, szakmai és pénzügyi megerősítése szerepel.


-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu
Szóljon hozzá a fórumon!