Hajdúszoboszló hírek

Hajdúszoboszlói az Év kempingese

Hajdúszoboszlói az Év kempingese

25. alkalommal került megrendezésre a Turisztikai Évadnyitó Fogadás és Díjátadó Gála, amelyen díjakat is kiosztottak. A 16 kiosztott elismerés között szerepelt az "Év kempingese" díj is, amelyet Molnár Magdolna, a hajdúszoboszlói Thermal Camping vezetője vihetett haza.

Minden év február elsején rendezik meg a turisztikai szakma évadnyitó fogadását és díjátadó gáláját, az eseményt először 1993-ban rendezték meg. A szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője, illetve valamennyi felügyelő miniszter és államtitkár jelen volt az esten, amelyen 16 turisztikai szakember, illetve szervezet munkásságát díjazták.

 

 Czeglédi Gyula vezérigazgató, Molnár Magdolna kempingvezető és dr. Réfi Antal elnök

 Czeglédi Gyula vezérigazgató, Molnár Magdolna kempingvezető és dr. Réfi Antal elnök

 

Molnár Magdolna a Magyar Kempingszövetség elnökétől, dr. Réfi Antaltól vehette át az elismerést. A Thermal Camping vezetője több évtizede dolgozik Hajdúszoboszló turizmusáért, 2005-től a Hajdú Kemping, majd 2012-től a Thermal Camping vezetője. A turisztikai eseményen részt vett Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója is, aki megbeszélést folytatt dr. Réfi Antallal a jövőbeli együttműködési lehetőségekről a Hungarospa és a Kempingszövetség között.

 

/T.D.