Hajdúszoboszló hírek

Hajdúszoboszlói sikerek a Hungarospa-Kupán

Hajdúszoboszlói sikerek a Hungarospa-Kupán
A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. ez év október 30-31-én, tizenkettedik alkalommal rendezte meg a nemzetközi úszóversenyét, a HUNGAROSPA-Kupát. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. teljes mell széleséggel a "hazai" verseny mellé állt, és igen jó házigazdának bizonyult - közölte Ludmány László, az Árpád SE vezetőedzője a verseny után.

A zsúfolásig megtelt Árpád uszodában, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. szolgáltatási igazgatónője, Varga Katalin nyitotta meg az ország legnépszerübb úszóversenyét. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Papp Jenő képvselő úr is.

Hungarospa-Kupa

Hajdúszoboszlói sikerek a Hungarospa-Kupán

Tíz nemzet 647 versenyzője állt rajtkőre az eddig legszínvonalasabb hajdúszoboszlói versenyen. A 25 külföldi klub úszói, 32 magyar egyesület  tagjaival versengtek a szép kupákért, érmekért, oklevelekért és a különdíjakért.A legmesszebbről az Ázsiában fekvő Üzbegisztánból (5000 km.-t repülve) érkeztek sportolók. Először érkeztek úszók Ukrajnából.

Holoda Péter és Németh Kata lett a két legeredményesebb hazai versenyző.

Holoda Péter és Németh Kata lett a két legeredményesebb hazai versenyző

A nemes versenyzésből a hajdúszoboszlói Árpád S.E. 35 úszója is derakasan kivette részét. Szinte valamennyien új egyéni csúcsoknak örülhettek a verseny végén, valamint négy arany érem, három ezüst és három bronz érem büszke tulajdonosai lettek. Holoda Péter és Németh Kata lett a két legeredményesebb hazai versenyző.


-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu