Hajdúszoboszló hírek

Hajdúszoboszlói TDM szakembertől tanultak a Budapesten

Hajdúszoboszlói  TDM szakembertől tanultak a Budapesten
A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetőjét, városunk TDM menedzserét, Kabály Zsoltot kérték fel szakmai előadás megtartására a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági karán.
A főiskola oktatója dr. Fodor Ágnes, aki a Turizmus Műhely vezetője is, a működő  TDM szervezetek közül elsőként Hajdúszoboszlót hívta meg a végzős turizmus-menedzser mesterképzésen résztvevő hallgatókhoz. Ennek oka elmondása szerint az, hogy figyelve az országos történéseket, az elmúlt fél év egyik legdinamikusabban működő TDM szervezete a hajdúszoboszlói. Külön gratuláltak az Utazás 2011 Kiállításon való hajdúszoboszlói megjelenéshez, valamint az új turisztikai arculathoz.

TDM

Hajdúszoboszlói szakembertől tanultak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán


A hajdúszoboszlói szakember a szervezet megalakulásának lépéseiről, a tagok összetételéről, a már megvalósított projektekről, a tervezett térségi együttműködésről beszélt, valamint a helyi szakmai összefogás és támogatás fontosságáról. Kiemelte a város turisztikai szereplőinek pozitív hozzáállását is. Az interaktív előadáson sok olyan téma felmerült még, ami a végzős mesterképzéses hallgatók számára fontos lehet, kikerülve a főiskoláról.

TDM

Az interaktív előadáson sok olyan téma felmerült, ami a végzős mesterképzéses hallgatók számára fontos lehet


Városunk TDM menedzsere után Horkay Nándor, a VÁTI igazgatója nemzetközi példákról  és a TDM Szövetségről beszélt a résztvevőknek.-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu