Hajdúszoboszló hírek

Hajdúszoboszlón rengeteg fejlesztésbe kezdtek januárban

Hajdúszoboszlón rengeteg fejlesztésbe kezdtek januárban

A Hajdú-Bihar megyei fürdővárosban 2021 a fejlesztések éve lesz - nekilátnak a nyolcmilliárd forintos gigaberuházás megtervezésének, rendezik az útviszonyokat, épül a Hungarospa új attrakciója.

A tavalyi év ugyan nehézségekkel indult, Hajdúszoboszlón mégis sikerült tartani az ütemterveket. Czeglédi Gyula polgármester szerint jól tudtak haladni a programja mentén. A beruházásokról maga Czeglédi tartott évértékelő összegzést ezévi első interjújában.  

 

A hajdúszoboszlói termálfürdő

 

A polgármester elmondta, hogy az ötéves ciklusra tervezett program időarányos részét teljesítette a városvezetés. A gazdaság fejlesztését, a turizmus támogatását is célul tűzték ki. A fejlesztések haladtak, új projektek indulnak és hatalmas beruházások előkészítése is most kezdődik a városban. Hajdúszoboszló ezek által még előkelőbb helyet foglalhat el a hazai turizmus térképén. 

 

Már 2021 második negyedévétől észlelhető lesz a változás. Jelenleg a Hungarospa fürdőkomplexum területét bővítik a Prémium Zónával, hamarosan elkezdik a nyolcmilliárd forintos rendezvényközpont építésének előkészítését, és a Mátyás király sétány rekonstrukcióját is 2021-re tervezik. Útfelújításokra is számítani lehet, a 4-es út négysávosítása és a körforgalmak rendbetétele várható. 

 

M. A. 

Fotó: termalonline.hu