Hajdúszoboszló hírek

Hétvégén startolnak az idei Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok

Hétvégén startolnak az idei Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok
Gazdag program kínálatot vonultat fel Hajdúszoboszló hagyományainak egyik legszebb rendezvénysorozata, a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok  2011. március 11-28. között.
Hajdúszoboszlói Tavaszi Művészeti Napok 2011
2011. március 11-28.

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében, minden év márciusában két héten keresztül kínál gazdag program ajánlatot az ide érkező látogató közönség számára a művészeti fesztivál keretében. A programok között szerepelnek, kiállítások, zenés-táncos produkciók, bábszínház, irodalmi esték.

Hajdúszoboszló

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében kerülnek megrendezésre a programok


A rendezvénysorozat március 11. (péntek) 16 órakor kezdődik egy Emlékkiállítással az 1848-49-es szabadságharc levéltári dokumentumaiból. Vasárnap a A L’Art Pour L’Art társulat műsorát láthatja a nagyérdemű, március 19-én pedig Havasi Balázs zongorakoncertjére válthatnak jegyet.

Művészeti Napok

Egy korábbi esemény a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok kínálatából


A fiataloknak is kínálnak többféle programot, talán a legérdekesebb a március 26. (szombat) 17 órakor kezdődő SzobRock – amatőr rockzenekarok megyei tehetségkutató versenye.A Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény külön programokkal készül. Lesz Tehetségkutató moderntáncverseny, Szatmári ételkóstoló és táncház, de az egykori rajzszakos diákok közös tárlatát is megcsodálhatják a hajdúszoboszlóiak.


Forrás és képek: www.szoboszlokultura.hu

-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu