Hajdúszoboszló hírek

Húsvéti programok Hajdúszoboszlón

Húsvéti programok Hajdúszoboszlón

A húsvéti ünnepi hétvége - miközben a fürdőváros újjáéled téli álmából - kellemes kikapcsolódást, és sok programot ígér Hajdúszoboszlón.

A tavaszi kisvárosi hangulat, a gyógy- és a wellness szolgáltatások, valamint a húsvéti programok együttese remélhetőleg minél több családot vonz majd a hosszú hétvégén hazánk első számú fürdőhelyére, mely tavaly - a vendégek szavazatai alapján - az ország legkedveltebb fürdőhelye lett. Az ünnepi hétvégén a hajdúszoboszlói fedett élményfürdőben szauna szeánszok, húsvéti ajándékok, néptánccsoportok, gyerekparti és zenés esti fürdőzés habparty várja a fürdővendégeket.


Mága Zoltán


A szoboszlói wellness hotelek is mind-mind készülnek a Húsvétra, ám a fürdőváros is színes programokat nyújt az idelátogatóknak: a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok a megújult Kulturális Központban Mága Zoltán koncertjével, a fiataloknak pedig a X. SzoboRock-kal, vagyis amatőr rockzenekarok tehetségkutató versenyével várja a városba látogatókat is. Ám a Kulturális Központban - a húsvéti ünnepekre való ráhangolódásként - már március 24-én ingyenes kézműves játszóházzal várja a családokat. A RockCaféban szintén koncertek, a Hunguest Hotel Béke szálloda nagytermében Dumaszínház várja a kikapcsolódni várgyókat. A Gazdaházban is hagyományőrző programok várják az érdeklődőket.


MTI / MCOnet