Hajdúszoboszló hírek

Kétmilliárdos fejlesztés, 14 új munkahely Hajdúszoboszlón

Kétmilliárdos fejlesztés, 14 új munkahely Hajdúszoboszlón

A Leier Hungária Kft. két milliárd forintból fejlesztette hajdúszoboszlói üzemét, ezzel tizennégy új munkahelyet teremtett.

A fejlesztés során elkészült a már meglévő üzem mellé egy új csarnok, amelybe új gépeket szereztek be. Az új üzem alapterülete 2500 négyzetméter, a hozzá tartozó terület pedig másfél hektárt tesz ki. Az üzemben betoncserepeket, magasépítő termékeket és térburkoló elemeket készítenek, amelyeket elsősorban az ország keleti felében és Romániában értékesítenek. A Leier cégcsoport Magyarországon közel ezer embert foglalkoztat, Hajdúszoboszlón 55-öt.

 

A Leier Hungária Kft. két milliárd forintból fejlesztette hajdúszoboszlói üzemét, ezzel tizennégy új munkahelyet teremtett

A Leier Hungária Kft. két milliárd forintból fejlesztette hajdúszoboszlói üzemét, ezzel tizennégy új munkahelyet teremtett

 

Az osztrák cégcsoport 32 éve van jelen Magyarországon, az építőanyag üzletág mellett ingatlanmenedzsmenttel, személygépkocsi kereskedelemmel és fémmegmunkálással is foglalkozik, hazánkban hét betonüzeme és két téglagyára van. Tavaly a Leier Hungária Kft. több mint 25 milliárd forintos rekordárbevétellel zárta az évet, ezzel lehetővé téve a saját forrásból megvalósuló fejlesztést.

 

/T.D.