Hajdúszoboszló hírek

Meg van a Hajdúság Szépe

Meg van a Hajdúság Szépe

A Hungarospa fürdőkomplexum 90. születésnapjának alkalmából rendezett egyhetes programsorozat szépségversennyel kezdődött, a Hajdúság Szépe  és a Miss Alpok-Adria Hajdú-Bihar megyei döntőjekor 15 lány állt színpadra.

A szépségversenyen részt vett lányokat a nézők a tengerparti medencéből biztatta, illetve szavazott a 12 tagú zsűri értékelése mellett. A verseny során két fordulós pontozás dőlt el, hogy kinek a fejére kerüljön a korona, zsűritagonként húsz pont volt a maximálisan elérhető. A zsűri tagjai között ott volt Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszló vezérigazgatója is.

 

Megválasztották a Hajdúság Szépét  és a Miss Alpok-Adria Hajdú-Bihar megyei döntősét

A Hajdúság Szépe  és a Miss Alpok-Adria Hajdú-Bihar megyei döntő első három helyezettje

 

Az erős mezőnyben a harmadik helyen holtverseny alakult ki, ám végül a 25 éves Puskás Orsolya mellett döntött a zsűri. A második helyezett, a 22 éves Tóth Tamara közönségdíjas is lett, végül Czeglédi Gyula és Bodó Sándor, a zsűri elnöke a 17 éves Ludman Fruzsina fejére helyezte el a koronát. A második és harmadik helyezett hölgyek a középdöntőbe kerültek, míg a királynő már biztosan tovább jutott az országos döntőbe.

 

/T.D.