Hajdúszoboszló hírek

Megnyitotta kapuit a Hungarospa, védettségi igazolvánnyal látogatható a komplexum

Megnyitotta kapuit a Hungarospa, védettségi igazolvánnyal látogatható a komplexum

Szombattól várja a védettségi igazolvánnyal rendelkező fürdőzni vágyókat a hajdúszoboszlói Hungarospa. Tavalyi árakkal és akcióval nyitottak, a helyiek ingyen léphettek a fürdő területére. Újdonság, hogy a fürdőkomplexum szolgáltatásai SZÉP-kártyával is fizethetők. Az előrejelzések szerint nyáron nagy forgalom várható a belföldi turizmusban, így a Hungarospa is népszerű üdülőcélpont lehet.

A Hungarospa honlapján tette közzé a nagyszerű hírt, hogy a szokásos, május elseji strandnyitás idén nem maradt el – a fürdőkomplexum kitárta kapuit, innentől további intézkedésig látogathatóak az usszodai és wellness részlegek is. Fontos, hogy csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők mehetnek be a Hungarospa területére, és hogy a járványügyi intézkedéseket be kell tartani.

 

A fertőtlenítés, a megfelelő távolságtartás fontos, erre ügyelni fognak a létesítmény teljes területén. 18 év alatt a védettségi igazolvány nem kötelező, de védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérőre szüksége lesz a fiataloknak.  

 

Strandolás

 

Szombaton reggel kilenc órakor nyitott meg a Hungarospa, a járványügyi korlátozások enyhítése következtében a fedett fürdőlétesítmények is kinyithattak, a Gyógyfürdő már reggel nyolctól nyitva lesz. Az Aqua-Palace Élményfürdő kicsit később, tíz órakor nyit, de az Árpád Uszoda reggel héttől kilencig várja az úszás szerelmeseit.   A Hungarospa a tavalyi, 2020-as árait nem emelte, a szokásos belépőkkel lehet számolni szombattól.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség legfrissebb összesítője szerint nyáron rekordforgalom lesz több hazai üdülőterületen is. Az előfoglalások száma hétről hétre nő, az összesítés alapján elmondható, hogy főleg júliusra terveznek kirándulást a magyarok, ekkorra 1,1 millió vendégéjszakát kötöttek le országszerte. A legcsábítóbb belföldi kirándulóhelyszín a Balaton, de a Hajdúszoboszlóhoz közeli megyeszékhely, Debrecen is a toplistás, a Mátra-Bükk térségével együtt népszerű célpont lesz Hajdú-megye is.

 

 

M. A. 

Forrás: Hungarospa