Hajdúszoboszló hírek

Megválasztották a Hajdúság Szépét

Megválasztották a Hajdúság Szépét

Immár hagyományosan idén is a Hungarospa fürdőkomplexum születésnapi hétvégéjén rendezték meg a Miss Alpok Adria Megyei szépségversenyt és a Hajdúság Szépe választást.

A fürdő július 27-én ünnepelte 92. születésnapját az Aqua-Palace élményfürdőben, mivel az időjárás nem kedvezett a szabadtéri rendezvénynek. A gálaműsort fotózások és koreográfia próbák előzték meg, hiszen a magabiztos mozgás ugyanolyan fontos, mint a mosoly. 11 ifjú hölgy mutatta meg magát a közönségnek és a szakmai zsűrinek, utóbbi tagjai között helyet foglalt Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke, Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Pinczés Nikolett, a 2018-as Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria Regionális verseny királynője, és Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője és a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke.

 

Megválasztották a Hajdúság Szépét

A királynő automatikusan bekerült a Miss Alpok Adria magyarországi mezőnyébe, míg az udvarhölgyek a középdöntőbe jutottak

 

A lányok először koktélruhában vonultak színpadra, majd egyenként bemutatkoztak. A jelöltek között szerepelt dietetikus, főiskolai hallgató és kutyakiképző is. A második körben fürdőruhás felvonulás következett, a zsűri pedig pontozó táblák felmutatásával nyilvánították ki véleményüket. A zsűri döntése alapján a 21 éves Szabó Orsolya fejére került a korona, aki jelenleg a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, kereskedelem és marketing szakos hallgatója. Az első udvarhögy a 18 éves Varga Boglárka lett szintén Debrecenből, a második udvarhölgy pedig a 20 éves Adonyi Vanessza lett. A királynő automatikusan bekerült a Miss Alpok Adria magyarországi mezőnyébe, míg az udvarhölgyek a középdöntőbe jutottak.