Hajdúszoboszló hírek

Németországban és Szlovákiában is bemutatkozott Hajdúszoboszló

Németországban és Szlovákiában is bemutatkozott Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló a németországi és szlovákiai turisztikai kiállításon is képviseltette magát a Magyar Turizmus Zrt. standjain társkiállítóként.
A CMT Stuttgart kiállítás 2011.01.15. és 23. között várta a látogatókat, ahol TDM szervezet részéről Bodnár László képviselte városunkat a hajdúszoboszlói pultnál. Hajdúszoboszló a Magyar szigetstandon a West-Balaton régió, Mezőkövesd, a Danubius Hotels és Zalakaros társaságában volt jelen. A suttgarti vásárt túlnyomó többségben az idősebb korosztály látogatta. Csak az első hétvégén több, mint 65 ezer vendég látogatott ki, s összességében elmondható, hogy óriási keresleti potenciált jelent ez a kiállítás és terület. Az is megállapítható volt azonban, hogy fürdővárosunk gyakorlatilag ismeretlen ezen a területen, ami egyrészről sajnálatos, másrészt azt mutatja, hogy Németország egy még kiaknázatlan terület. 

Stuttgard

A CMT Stuttgart kiállítás 2011.01.15. és 23. között várta a látogatókat

A kassai KOSICE TOUR EXPO, 2011.01.26 és 28. közötti háromnapos, szerdától péntekig tartó rendezvényen mintegy 50 magyar és szlovák kiállító vett részt. Hajdúszoboszló városát a TDM szervezet részéről Czeglédi Gyula képviselte. Az Magyar Turizmus Zrt standján Hajdúszoboszló mellett a a hajdúszoboszlói Hotel Aurum****, egy hévízi hotel és a Gyöngyös-Mátra régió várta az érdeklődőket. A kiállítást látogató közönség nagy részét a nyugdíjas korosztály tette ki. Élénk érdeklődés mutatkozott az olcsóbb szálláshelyek és főként a kempingek iránt. Ennek a látogatói körnek a véleménye szerint a buszos utazások még mindig nagyon népszerűek lesznek a következő időszakban. 

Kassa

A kassai KOSICE TOUR EXPO, 2011.01.26 és 28. közötti háromnapos rendezvényen mintegy 50 magyar és szlovák kiállító vett részt


A helyi TDM szervezet ebben az évben még összesen 16 külföldi és belföldi kiállításon tervezi képviselni Hajdúszoboszló városát.Kabály Zsolt TDM menedzser, Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft
-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu