Hajdúszoboszló hírek

Nemzetközi úszóversenyeken arattak sikert a szoboszlói úszók

Nemzetközi úszóversenyeken arattak sikert a szoboszlói úszók

Ludmány László tájékoztatása szerint a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszói három nemzetközi versenyen is szép eredményeket értek el az elmúlt időben.
17. alkalommal, május 25-26-án rendezték meg Szentesen az ”Óvodától az olimpiáig” elnevezésű nemzetközi úszóversenyt. 13 úszóklub 285 versenyzője mérte össze úszótudását a szentesi szabadidő központban lévő medencében. A Hajdúszoboszlói Árpád S.E.  12 versenyzője vett részt az úszóversenyen. Közülük Dobos Dorottya lett a csapat legeredményesebb úszója: 3 arany és egy ezüst érmével! Úszóink egyébként 5 arany, 4 ezüst és 5 bronz éremmel gazdagodtak.

Holoda Péter új egyéni csúccsal győzött a 100 m. férfi gyorsúszásban.

Holoda Péter edzőjével Ludmány Lászlóval


Május 25-én Miskolcon rendezték meg a II. MVSI. Kupát. A szintén nemzetközi úszóversenyen Nagy Ivett Fanni  (2004) korosztályában az előkelő 2. helyen végzett az 50 méteres mellúszásban. Ideje: 0;50.03. A debreceni nemzetközi úszóversenyen Holoda Péter új egyéni csúccsal győzött a 100 m. férfi gyorsúszásban. A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. kiválóságának időeredménye 0;51.25. Ezzel az időered-ménnyel jelenleg az előkelő második helyet foglalja el az ez évi országos felnőtt ranglistán!

Forrás: arpadse.eoldal.hu


-tk-