Hajdúszoboszló hírek

Online marketingképzés a hajdúszoboszlói TDM-nél

Online marketingképzés a hajdúszoboszlói TDM-nél
A Hajdúszoboszlói TDM szervezet, a tagjai részére online marketingképzést tartott 2011. május 3-án a Hunguest Hotel Aqua-Sol rendezvénytermében.
Ez immár a negyedik alkalom volt, amikor is a város turisztikai szereplői képzésen vehettek részt. A rendezvényen közel 60 résztvevő volt, ami jelzi a képzés témájának aktualitását és a hajdúszoboszlói szálláshely üzemeltetők tudásvágyát is.

Az oktatásra az ÉAOP-2.1.3-2009-0005, "Hajdúszoboszló új minőségű turisztikai menedzseléséért" pályázat keretében kerülhetett sor. A képzést az MKM cég szakértője tartotta, aki több Év honlapja díjnyertes oldalt készített és menedzselt, illetve a turisztikai online marketingverseny 1. helyezett hajduszoboszlo.hu oldalt programozó csapat vezetője.

Online marketingképzés

A képzést az MKM cég szakértője tartotta, aki több Év honlapja díjnyertes oldalt készített és menedzseltAz esemény az alábbi kérdések alapján került lebonyolításra:

* Mérhetőség! Ön tudja honnan jönnek látogatók az oldalára? Google Analytics alapjai, beállítása.
* Mit nézzünk a weboldal statisztikáiban?
* Online hirdetések szövegezési szabályai, tanácsok.
* Mi alapján döntenek a vevők, potenciális érdeklődők?
* További online marketing tippek-trükkök.


A témákat előadások és a résztvevők aktív közreműködésének kombinálásával, sok példán keresztül dolgozták fel.

TDM

Online marketingképzés a hajdúszoboszlói TDM-nél


A résztvevők a helyszínen már értékelték is a képzést, mely az ott elhangzott vélemények szerint nagyon hatékony és hasznos volt az online értékesítés szempontjából.

Kabály Zsolt, a hajdúszoboszlói turisztikai szervezet vezetője kiemelte, hogy az online jelenlét és értékesítés területén jelentős lemaradásban van a helyi szolgáltatók nagy többsége. A TDM menedzser véleménye szerint a jelenlegi helyzet és az internet lehetőségeit figyelembe véve, ez a terület lehet az egyik kitörési pont Hajdúszoboszló részére a vendégszám növelésének szempontjából.

A képzés lezárásaként elhangozott az is: folytatás következik!


Kabály Zsolt
-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu