Hajdúszoboszló hírek

Vasárnaptól 5 napig zárva lesz az Aqua-Palace Élményfürdő

Vasárnaptól 5 napig zárva lesz az Aqua-Palace Élményfürdő
Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy az Aqua-Palace Élményfürdő 2010. november 21-én 20 órától november 26-án 15 óráig karbantartás miatt zárva tart!
2010. november 21-én 20.00 órától november 26-án 15.00 óráig bezárja kapuit az Aqua-Palace vízi palota. Az öt napos zárva tartás oka az éves garanciális karbantartás lesz. A március 18-ai nyitva tartás óta ez év novemberében érkezik el az ideje a műszaki karbantartásnak. Az épület minden helyiségét, medencéjét, elemeit átvizsgálják a szakértők, hogy az elkövetkező egy évben zavartalanul és biztonságosan vehessék igénybe a látogatók a vízi palota exkluzív szolgáltatásait.

Szíves megértésüket köszöni a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. !


Az Aqua-Palace vízi palotáról:

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának részeként jött létre. Az élményfürdő 15000 m2-en, 1600m2 vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására  alkalmas.

trópusi fürdő

A trópusi fürdő egyike a tematikus élményfürdőrendszernek

Található itt élményfürdőrendszer mindazoknak, akik különleges, tematikus fürdőmiliőre, egyedi wellness élményekre vágynak:trópusi fürdő, jégbarlangfürdő, mozi-fürdő, Pávai termálfürdő, barlangfürdő, Római fürdő, Gangesz fürdő, tengeri fürdő.

Van itt gyermekvilág a kisbabás, kisgyermekes családoknak. Magyarországon egyedülálló kínálattal: bébi- és anyuka medence (34-36°C) , bébiúsztató medence(32-34°C), gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő-terem, pelenkázó helyiség a legkisebbeknek.

gyermekvilág

A gyermekvilág a kisbabás, kisgyermekes családoknak szól

Az Aqua-Palace Élményfürdőből  közvetlen átjárási lehetőség van a Gyógyfürdőbe és a strandra, ezen fürdőegységek belépőjegyének megváltását követően. A 4,8 milliárd forint értékű beruházást  a  Hungarospa Zrt. 2,25 milliárdos európai uniós támogatással valósította meg.


Forrás: hungarospa.furdo.biz-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu