Hajdúszoboszló hírek

2016: egy sikeres év, rengeteg fejlesztés

2016: egy sikeres év, rengeteg fejlesztés

A Hajdúszoboszlói Hungarospa igen sikeres évet tudhat maga mögött: nőtt a vendégforgalom mind a fürdőkomplexumban, mind a gyógyászatban, valamint szállodákban is. Mindezek mellett több fejlesztést is végrehajtottak, illetve esztétikai beruházást.

Az egyik legjelentősebb fejlesztés egy új beléptető rendszer bevezetése volt, melynek keretében elindult az online jegyértékesítés is. Korszerűsítették a kamerarendszert, illetve a vízforgató rendszert, melybe UV technológiát építettek, így kevesebb vegyszert kell használni. Az esztétikai beruházás keretében megújult a sétányok burkolata, a kabinok, a csónakázó tó hídja, valamint a pancsoló medence új, műanyag borítást kapott.

 

A Tahiti Beach látványterve

A Tahiti Beach látványterve

 

Új strandfocipálya készült és megújult a Thermal Camping recepciója. 2017-ben is folytatódnak a fejlesztések: az Omega medence mellett két kisebb gyermekmedence építül jövő év tavaszán és kibővítik Gyógyfürdő főbejárati részén a recepciót. Egy nagyszabású fejlesztésre is készül a Hungarospa, egy milliárd forint értékben megépülhet a Tahiti Beach fantázianevű élményfürdő a csónakázótó partján.

 

/T.D.