Hajdúszoboszló hírek

Átadásra került a Hungarospa fürdőkomplexum prémium zónája

Átadásra került a Hungarospa fürdőkomplexum prémium zónája

Átadták a Hungarospa fürdőkomplexum prémium zónáját, ahol már a próbaüzem is elindult. A 3,5 milliárd forintos beruházást a kormány 1,3 milliárd forinttal támogatta.

Átadták az úgynevezett Prémium Zónát a Hungarospa fürdőkomplexumban. A térség országgyűlési képviselője, Bodó Sándor a város "jeles eseményének" hívta a megvalósuló beruházást, amely 3,5 milliárd forintból valósult meg. A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program által a beruházást a kormány is támogatta, méghozzá 1,3 milliárd forinttal.

 

"A kormány figyelme az elmúlt másfél évben, a pandémia idején is kiterjedt Hajdúszoboszlóra. Ebben az időszakban 2161 hajdúszoboszlói munkahely megőrzéséhez járult hozzá a kormány 1,3 milliárd forinttal, amiből a Hungarospa Zrt. 723 munkahely megtartásához 406 millió forint támogatást kapott" - közölte a képviselő.

 

Az új Prémium Zóna egyik medencéje

 

Kircsi Lajos, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a beruházás által létrejött Magyarország legújabb szabadtéri wellness fürdője. A fürdő június 19-től várja a látogatókat, a prémium zóna pedig egy olyan kiegészítő szolgáltatás, amely azon vendégek igényeit hivatott kielégíteni, akik magasabb minőségi szabadtéri kikapcsolódásra és fürdőzésre vágynak. Az új zónában 3 medence csoportot alakítottak ki, méghozzá gyönyörű vízesés falakkal, levegő buzgárokkal, vízlépcsővel, vízi bárral, illetve pezsgő medencékkel.

 

"A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelmi wellness szolgáltatásokkal." - írja az új fejlesztésről a Hungarospa hivatalos oldala.

 

A Prémium Zóna június 19-től június 30-ig próbaüzemen működik.

 

Forrás és képek: MTI, Hungarospa hivatalos honlapja
CS.SZ.