Hajdúszoboszló hírek

Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén is Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb célpont

Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén is Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb célpont

Hajdúszoboszló az augusztus 20-ai hosszú hétvégén is Magyarország egyik legnépszerűbb belföldi turista célpontja lesz.

Siófok és Budapest mellett Hajdúszoboszló a legnépszerűbb belföldi célpontja a turistáknak az augusztus 20-ai hosszú hétvégén. A Szállás.hu portál közleménye szerint ezen célpontokra szinte teljesen elfogytak a szabad szálláshelyek a három napos hétvégére. Az ország legnépszerűbb szállásközvetítő oldala szerint Hajdúszoboszló 637 szállása közül csupán már csak pár elérhető.

 

A portál friss kutatásaiból az is kiderült, hogy Hajdúszoboszló rendkívül előkelő helyet foglalt el egész nyáron az utazások szempontjából. Siófok mellett a Hajdú-Bihar megyei üdülőhely volt eddig a leglátogatottabb város.

 

Hajdúszoboszló népszerűsége töretlen a Hungarospa folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően 

 

A hosszú hétvégi utazási lázat az is növeli az üdülővárosba, hogy most rendezik a Debreceni Virágkarnevált, amely fél órán belül elérhető Hajdúszoboszlóról. Az idei karneválon 14 virágkompozíció lesz látható, amelyből az egyik hajdúszoboszlói vonatkozású lesz.

 

A város a legnépszerű turisztikai attrakcióit jeleníti meg a virágkocsin, mégpedig Prémium Zóna címmel, amely Magyarország legújabb és legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője Hajdúszoboszlón.

 

Képek: Hungarospa Hajdúszoboszló

CS.SZ.