Hajdúszoboszló hírek

Beleborzong, ha megérzi a gyógyvíz illatát a Hungarospa új vezérigazgatója

Beleborzong, ha megérzi a gyógyvíz illatát a Hungarospa új vezérigazgatója

Stratégiai és innovatív szemléletű vezető vette át Hajdúszoboszlón a Hungarospa Zrt. irányítását június végén.

Új vezérigazgató áll a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. élén: Czegle-Pinczés Enikő első munkatapasztalatai is a fürdőhöz kötődnek, életpályája a jelek szerint ide vezette vissza őt.

 

A hajdúszoboszlói Hungarospa meglehetősen népszerű hazánkban.

 

Ráadásul, a mostani nyári szezonnal nyitott meg az ország legújabb és legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője - a strand kiegészítő szolgáltatásaként.

 

A Prémium Zóna június 16-tól látogatható, az ezt követő hétvége már teltházas volt – árulta el Czegle-Pinczés Enikő, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. új vezérigazgatója.

 

Nagyon sokan várják reggelente a zóna megnyitását, s hamar meg is telik.

 

A Prémium Zóna minőségi pihenést biztosít, egyedi vízi élményeivel, különleges látványelemeivel, valamint a wellness-szolgáltatásokkal, amelyek a vezérigazgató szerint ötcsillagosnak tekinthetők. Kis lerakó asztalos napozóágyak, prémium ételek és csodás környezet várja a vendégeket.

 

A szolgáltatások tárháza végtelen, Hajdúszoboszló mindenkinek maradandó élményekkel szolgál.

 

Stratégiai és innovatív szemléletű vezető vette át Hajdúszoboszlón a Hungarospa Zrt. irányítását

Stratégiai és innovatív szemléletű vezető vette át Hajdúszoboszlón a Hungarospa Zrt. irányítását

 

A csúszdázás, a sodrófolyó vagy az élménymedence mind az aktív kikapcsolódást segíti. Az Aquaparkban a gyerekek szórakozásáról a medencében álló élethű elefánt, gyermekcsúszdák, játszótér és kalandmedencék is gondoskodnak.

 

Mint azt Czegle-Pinczés Enikő elmondta, az iskola utolsó hetében számos általános iskolai diák vehette igénybe az Aquapark szolgáltatásait.

Teltház leginkább a hétvégéken van.

 

A vezérigazgató megjegyezte, hogy az elmúlt 2 évet komolyan sújtotta a koronavírus-járvány, nehéz volt a felkészülés – ám ebben az évben reményeik szerint visszatérnek hozzájuk a belföldi és a külföldi vendégek egyaránt.

 

Czegle-Pinczés Enikő Kircsi Lajost váltotta a vezetői székben - 2 éve innovatív és stratégiai szemlélettel érkezett a Hungarospa-hoz.

 

Mint mondta, számtalan szál fűzi a fürdőhöz – kezdve azzal, hogy onnan 3-400 méterre nőtt fel. Minden diákévében itt töltötte a nyarakat.

 

A hangosbemondóban kezdte fürdős karrierjét, majd marketingesként dolgozott a Hungarospa-nál.

 

Később elsodorta az élet, de nagy örömmel tért vissza – árulta el Czegle-Pinczés Enikő, aki maga is beleborzong, amikor megérzi a gyógyvíz illatát. Az érzés újra visszahozza a fiatalkorát.

 

„A legtöbb szoboszlói tudja, mi a strandillat. Amikor belépünk a bejáraton és megérezzük a gyógyvíz illatát, keveredve a naptejével és az úszógumik illatával, megdobban a szívünk” – mondta az új vezérigazgató.

 

Ebben az évben a legfontosabb cél a takarékosság, illetve, hogy az alkalmazottak jövője is biztosítva legyen - hiszen a fürdőt is keményen sújtotta a járvány.

 

A marketing területén szeretnének frissítést, de elsősorban a minőség növelésére helyeznék a hangsúlyt – mondta Czegle-Pinczés Enikő.

 

Hozzátette, fontos, hogy a Hungarospa gazdaságilag megerősödjön, s azt is lényegesnek tartja, hogy az alkalmazottak megbecsültnek érezzék magukat. Új színt is vinnének a Hungarospa életébe, ez a marketing terén meg fog jelenni.

 

A színvonalas szolgáltatás mellett a fürdő színvonalas programokkal is várja a vendégeket. Július 30-án a Hungarospa 95 éves lesz, így születésnapot ünnepelnek majd több fellépővel, egész napos programokkal, este éjszakai fürdőzéssel.

 

B.A.