Hajdúszoboszló hírek

Megdőlt a látogatórekord is a 95 éves Hungarospában

Megdőlt a látogatórekord is a 95 éves Hungarospában

Április 30-tól várja újra a csobbanni vágyókat a Hajdúszoboszlói Hungarospa fürdő, amely idén igazán különleges év elé néz: 95 esztendős lett. A strandon a látogatórekord is megdőlt júliusban.

A júliusi, hőséget hozónapok rengeteg embert késztettek arra, hogy csobbanjon egyet a közelében – vagy kissé távolabb levő – fürdőkben.

A Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt. április 30-tól van nyitva újra a vendégek számára, s igazi rekordot könyvelhetett el júliusban, amikoris 385 ezren látogattak el a fürdőbe – sokan külföldről érkeztek. Tizenöt százalékkal több volt a vendég, mint 3 esztendeje – tehát a koronavírus-járvány előtt – ugyanebben a hónapban – tudatta a dehir.hu.

Megdőlt a látogatórekord is a 95 éves Hungarospában

Megdőlt a látogatórekord is a 95 éves Hungarospában

Akadt olyan nap is, amikor a 20 ezret is meghaladta a csobbanni vágyók számra. Egyre többen most jönnek el először Hajdúszoboszlóra, amiben szerepet játszhat, hogy az idén 95 éves fürdő számos újdonsággal és programmal szolgál.

Czegle-Pinczés Enikő, a Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a belföldi turisták száma 40-45 százalék, a többiek külföldről érkeznek, többnyire a környező országokból, spk a lengyel, szlovák, román vendég.

A vezérigazgató hozzátette, hogy az augusztusi foglalási adatok is ígéretesek, s az időjárás is kedvezőnek tűnik. Ezért a 95 éves fürdő valószínűleg látogatói rekorddal zárja az idei szezont – írta meg a dehir.hu.

Fotó: hungarospa.hu

B.A.