Hajdúszoboszló hírek

'Reméljük jól fogják érezni magukat a politikusok Hajdúszoboszlón!'

'Reméljük jól fogják érezni magukat a politikusok Hajdúszoboszlón!'
Egy ideje attól hangos az országos sajtó, hogy a Fidesz-KDNP Hajdúszoboszlón tartja kihelyezett frakcióülését, melyen előkészítik az őszi ülésszak sarkalatos törvénytervezeteit. A Hotel Silver****superior tulajdonosát, Tóth Lajost kérdeztük az eseménnyel kapcsolatban.

Fidesz-KDNP


- Mit szól hozzá, hogy szeptember 7-től Hajdúszoboszlón tartja kihelyezett ülését a Fidesz-KDNP frakció, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt fog venni?
- Nagyon örülök neki, hiszen nagy megtiszteltetés Hajdúszoboszlónak, hogy a kormányzó párt képviselői a fürdővárosban gyülekeznek.

- Mit vár ettől?
- Remélhetőleg olyan dolgok is szóba kerülnek a frakcióülésen, amelyek Hajdúszoboszló fejlődését is

toth-attila-nagy-2_20110906213843_68.jpg

szolgálják és az esetleges hiányosságokat a Fidesz-KDNP frakció tagjai is észreveszik majd. Gondolok itt például a 33-as, Nagyhegyes felőli kifejezetten rossz minőségű útszakaszra, amely elhanyagolt állapota miatt felújításra szorulna, hiszen a szlovák és lengyel turisták többsége ezen az úton érkezik városunkba.

Bizonyára azért tartja itt frakcióülését a Fidesz-KDNP, mivel Budapest után Hajdúszoboszló a legnagyobb turisztikai központ, éppen ezért úgy gondolom, abban mindenképpen profitálni fog városunk, hogy a frakcióülés kapcsán még ismertebbé válik az országban és még több vendég fogja felkeresni Hajdúszoboszlót.

Végezetül minden jót kívánunk a kedves Frakciótagoknak és érezzék magukat nagyon jól itt Hajdúszoboszlón!
MCOnet-Kovács Tünde
További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu