Hajdúszoboszló hírek

Szandai Kázmér polgármesterjelölt a Fidesz Kampánynyitó Nagygyűléséről

Szandai Kázmér polgármesterjelölt a Fidesz Kampánynyitó Nagygyűléséről
2010 szeptember 10-én 15:00-tól tartották meg a Fidesz Kampánynyitó Nagygyűlését, ahol többek között beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is. Erről kérdeztük Szandai Kázmért, a Fidesz hajdúszoboszlói polgármesterjelöltjét.

szandai_kosaval_564_20100922151613_788.jpg


- Nemrég tartotta a Fidesz kampánynyitó Nagygyűlését Budapesten. Ön is részt vett rajta?
- Igen, én is ott voltam a Fidesz 1200 polgármester-jelöltje között Budapesten a SYMA csarnokban. Felemelő érzés volt együtt lenni sok ezer hasonló gondolkodású, lelkes emberrel, akik a szakadó eső ellenére elmentek a rendezvényre.

Szandai Kázmér


- Mit üzentek Önnek Kósa Lajos és Orbán Viktor szavai?
- A kampánynyitónak fontos üzenete volt, amit a Miniszterelnök úr tolmácsolt: október 3-án be kell fejeznünk, amit tavasszal elkezdtünk. Tavasszal az emberek megértették, hogy váltani kell. Azonban a Fidesz-logó önmagában még senkinek nem jelent majd sikert az önkormányzati választáson.

Meg kell győznünk az embereket, hogy városunk csak akkor fejlődhet tovább, ha magunk mögött tudhatjuk a kormány támogatását. Ezt csak Fideszes polgármesterrel és Fideszes városvezetéssel lehet elérni. Amit eddig elértünk, az szép. De most nem a múltra, hanem a jövőre kell szavaznunk!


MCOnet-Kovács Tünde

-kt-

További hírek: Hajdúszoboszló Online - szoboszloon.hu
Szóljon hozzá a fórumon!