Hajdúszoboszló hírek

Tavalyi árakkal és számos újítással várja vendégeit a Hungarospa Hajdúszoboszló

Tavalyi árakkal és számos újítással várja vendégeit a Hungarospa Hajdúszoboszló

A 2020-as árakkal és a nemrég átadott Prémium Zónával várja vendégeit a Hungarospa Hajdúszoboszló.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum legtöbb fürdőzője már a látogatók rendelkezésére áll az idei nyáron, ráadásul a belépők sem emelkedtek a tavalyi árakhoz képest. Csak úgy, mint az egész országban, már a komplexumba sem kell a védettségi igazolvány ahhoz, hogy belépjenek a vendégek.

 

Jelenleg összesen 15 fürdőmedence áll a vendégek rendelkezésére. A tradicionális medencék mellett a mediterrán tengerpartot, az úszómedencéket, a gyermekmedencéket, illetve az Omega medencét is igénybe lehet venni.

 

A Prémium Zóna egyik medencéje

 

A 2021-es nyárra a Hungarospa Hajdúszoboszló területén egy 3,5 milliárd forintos fejlesztés valósult meg, ugyanis egy prémium résszel bővítették a kínálatot. A Prémium Zóna nevezetű élmény övezet Magyarország legújabb szabadtéri wellness fürdőjének mondható.

 

A Prémium Zóna június 19-én nyitott meg és a strand kiegészítő szolgáltatásaként vehető igénybe. A zóna olyan vendégek igényeit hivatott kielégíteni, akik magasabb minőségben vágynak a szabadtéri fürdőzésre. A Prémium Zónában 3 medence csoport került kialakításra, gyönyörű vízesés falakkal, levegő buzgárokkal, vízlépcsővel, vízi bárral, valamint pezsgő medencékkel.

 

Forrás és képek: HungaroSpa Hajdúszoboszló
CS.SZ.