Hajdúszoboszló hírek

VKDSZ konferenciát tartottak

VKDSZ konferenciát tartottak

A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDKSZ) kétnapos konferenciát tartott október 28-29-én a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben.

A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége 1989. március 26-án alakult az ivóvíz-ellátásban, szennyvíz-elvezetésben és –tisztításban, valamint a fürdőszolgáltatásban dolgozók érdekei védelmének és képviseletének ellátására. A Magyar Fürdő Szövetséggel 1997-ben kötötte meg a Szövetség a Fürdőszolgáltatás Szakágazati Kollektív Szerződést, így a konferencián Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke is beszédet tartott.

 

Czeglédi Gyula

Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke és a Hajdúszoboszló Hungarospa Zrt. vezérigazgatója

 

Czeglédi Gyula "A fürdős ágazat társadalmi megítélése, stratégiája, szerepe. Rekreáció, fürdőkultúra, egészségügyi ellátás. Új kihívások elképzelések" témakörben tartott előadást, illetve ismertette a szövetség két célkitűzését, vagyis az ÁFA csökkentést és az OEP támogatásának 20% növelését. Fürjes-Gábor József, a VKDSZ elnöke biztosította Czeglédi Gyulát, hogy a szakszervezet teljes mértékben támogatja a szövetség célkitűzéseit, amelyről sajtóközleményt is ki fognak adni.

 

/T.D.